Discrete verzending

Seksspeeltjes Online verzendt snel en anoniem naar het door jou opgegeven adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van ons op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd "Postorder" als afzender.

Levering alleen op het door jou opgegeven adres (niet bij de buren).

Je pakket wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt je order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden.

Hoe ziet het pakket er uit?

Hieronder zie je voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vind je hier een afbeelding van een adressticker. De naam Seksspeeltjes Online is niet zichtbaar op het pakket.

discreetverzenden_1 discreetverzenden_2
 discreetverzenden_foto3

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker. De afzender is "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Ook wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.